Djungelgym utegym och tillbehör

 

Tänk dig en egen dipsställning, chinsstång och monkeybar i din trädgård. Träna precis när du vill. Du behöver inte anpassa din träning efter andra.

Utomhusgymmet ger dig, och även dina barn, den ultimata träning för styrka, uthållighet, spänst och smidighet.

Djungelgyms målsättning är att motivera och öka aktivitetsnivån hos unga och vuxna. Av erfarenhet så har vi sett att enkelhet och tillgängligheten bidrar till mer aktivitet och träning hos alla. Hos oss byttes den outnyttjade gungställningen och lekstugan ut mot ett Djungelgym. Nu är det fullt ös i trädgården igen och alla i familjen kan träna sida vid sida.

Som småbarnsförälder kan det ibland vara svårt att hinna med eller ta sig till olika träningsanläggningar.  Nu kan drömmen om att ha tillgång till en egen träningsanläggning med chins, dips, monkeybar, streetworkout utomhusgym gå i uppfyllelse. Har ni barn så kommer de garanterat att motiveras av få se dig träna. Barn gör inte vad ni säger till dem, de gör det ni gör.

Vi på djungelgym har designat gymmen med precision och noggranhet. Karriären som elitgymnast har bidragit till en gedigen kunskap och erfarenhet om hur ett utomhusgym ska utformas för att tillgodose alla träningsformer. Många utomhusgym är idag skrangligt byggda och felkonstruerade. Med ett Djungelgym kan ni köra hardcore och belasta utrustningen med all muskelkraft. Utegymmet fungerar även som en multisportanläggning då det är anpassat för att fästa olika tillbehör som ringar, boxsäck samt andra kompatibla redskap.

När du tränar på djungelgym så lovar vi att alla dina muskler kommer att involveras. Gymmet ger dig uthållighet (statisk) träning, smidighet, teknik och ren styrka. Att träna på ett Djungelgym får hela din kropp i arbete. Även de muskler som är svåra att komma åt med mer traditionell gymträning.

Vi vill möjliggöra för kunder att kunna beställa online till riktigt förmånliga priser. Via hemsidan så hittar ni massor med bra tips på hur ett Djungelgym kan nyttjas.