Köpvillkor

Retur policy

Djungelgyms Return Policy 

Kontakta alltid info@djungelgym.se innan du returnerar din vara.

Oberoende av returanledning får retur av varor endast ske efter överenskommelse med Djungelgym försäljningsavdelning, som också ger besked om hur retur skall hanteras. Returer sändes på det sätt Djungelgym anger. Retur i anledning av fel, gjorda av beställaren, kan endast godkännas för helt kuranta varor i originalförpackningar. Vid sådan retur debiteras beställaren förbeställningsavgiften.Kundanpassade produkter och specialprodukter där utegym park 1 inte omfattas av returrätt. Kund står alltid  för returfrakt och djungelgym ersätter inte kunden för retur frakt. Frakt- och emballagekostnader betalas av beställaren.

Du kan returnera en oöppnad produkt som inhandlats hos Djungelgym inom 14 dagar. Ej bytesrätt på öppnad produkt. Vid retur så behåller djungelgam föreställningsavgiften. Skulle produkten vara skadad så skall bild skickas till oss, och till fraktbolaget.

Det är ditt ansvar att kontrollera din skräppost efter din beställning. Din mail kan ha lagt info@djungelgym som skräppost
Om du inte är nöjd över din inköpta produkt, produkten är trasig, frakten är mycket försenad etc. Vid klagomål vänd dig till vår e-post och ge relevant information om varför du är missnöjd.

Vi säljer enbart inom Sverige och tar därför avstånd från att skicka tillbaka internationellt.


Vid frågor kontakta info@djungelgym.se
Handelsbolaget Djungelgym
Vat nr: SE969784255801
Org nr: 969784-2558
Retur

Allmänna Villkor

Köp & Leveransvillkor i korthet

  • När du köper och beställer en produkt på https://djungelgym.tictail.comså accepterar du våra köp och leveransvilkor
  • För att beställa en vara på https://djungelgym.tictail.comså måste du vara över 18 år, annars krävs tillstånd av dina föräldrar att få handla hos oss.
  • All personlig information som du anger vid beställning på https://djungelgym.tictail.com hanteras enligt personuppgiftslagen och delas inte med till en tredje part.
  • Naturkatastrofer som inträffats utanför Djungelgyms kontroll anses som force majeure.
  • Vi har rätten att justera felsatt pris i efterhand.
  • Utegym säljes i delar och kan konstrueras efter egna önskemål och rådande föreskrifter SS-EN 16630:2015
  • Fraktkostnader och betalningsavgifter redovisas innan du bekräftar köpet.
  • Kort information överförs via säker SSL-kryptering och lagras inte.

Priser

Alla priser på Djungelgym är inklusive moms på 25%. Handelsbolaget Djungelgym, Vat nr:, Org nr:

Om du är under 18 år gammal måste du ha föräldrarnas tillstånd att köp från djungelgym.tictail.com.

Djungelgym strävar efter att alla kunder ska vara nöjda och därför har vi en nöjdkundgaranti som innebär att man kan återlämna varan inom 14 dagar efter leverans och få pengarna tillbaka om man inte är nöjd. Förbeställningsavgiften återbetalas ej. Detta förutsätter att varan är absolut helt felfri och att den är förpackad i sin originalförpackning. Alla frakter i samband med nöjdkundgaranti betalas alltid av kunden och returfrakten får ej skickas mot postförskott. Kundanpassade produkter, specialprodukter, inredningar, m.m. omfattas inte av nöjdkundgarantin.

Betalningsvillkor

Kunden betalar varan i förskott. Levereras inte varan inom avtalad tidsperiod så återbetalas betalning.
Alla överföringar som utförs genom djungelgam.tictail.com hanteras och omsätts genom tredje part dedikerade gateways för att garantera din säkerhet. kort Informationen lagras inte och all kortinformation hanteras över SSL kryptering. Läs regler och villkor för betalning gateway valt för transaktionen som de är ansvariga för transaktioner som gjorts. Paypal ( www.paypal.com) och Stripe ( https://stripe.com/se) Djungelgym Faktura.

Alla varor förblir djungelgym.tictail.com s egendom till dess att full betalning sker. Det pris som gäller är att uppsättningen vid den tidpunkt då du gör din beställning. Fraktkostnader och betalningsavgifter redovisas innan du bekräftar köp.

Anmärkning mot fullgjord leverans skall, inom 5 arbetsdagar, skriftligen meddelas Djungelgym.

Kvitto

Skickas till din angivna mailadress som du anger i din beställning. Kontrollera alltid skräppost efter beställning. Kvittot skickas EN gång från tictail server (det går inte att få kvitto igen om du ange fel mailadress)

Retur

Kontakta alltid info@djungelgym.se innan du returnerar din vara. 

Oberoende av returanledning får retur av varor endast ske efter överenskommelse med Djungelgym försäljningsavdelning, som också ger besked om hur retur skall hanteras. Returer sändes på det sätt Djungelgym anger. Retur i anledning av fel, gjorda av beställaren, kan endast godkännas för helt kuranta varor i originalförpackningar. Vid sådan retur debiteras beställaren förbeställningsavgiften. Kundanpassade produkter och specialprodukter där utegym park 1 inte omfattas av returrätt. Kund står alltid  för returfrakt och djungelgym ersätter inte kunden för retur frakt. Frakt- och emballagekostnader betalas av beställaren.

Du kan returnera en oöppnad produkt som inhandlats hos Djungelgym inom 14 dagar. Ej bytesrätt på öppnad produkt. Vid retur så behåller djungelgym föreställningsavgiften. Skulle produkten vara skadad så skall bild skickas till oss, och till fraktbolaget.

Det är ditt ansvar att kontrollera din skräppost efter din beställning. Din mail kan ha lagt info@djungelgym som skräppost

Om du inte är nöjd över din inköpta produkt, produkten är trasig, frakten är mycket försenad etc. Vid klagomål vänd dig till vår e-post och ge relevant information om varför du är missnöjd.

Vi säljer enbart inom Sverige och tar därför avstånd från att skicka tillbaka internationellt.

Personlig information All personlig information som du delger kommer att hanteras enligt personuppgiftslagen lookbylinn.tictail.com som ansvarig för personuppgifter. Endast behörig personal på Djungelgym, samt tictails tjänst har tillgång till djungelgym.tictail.com. Den personliga information du lämnar kommer att användas för att säkerställa leveranser till dig, kreditbedömning, att tillhandahålla erbjudanden och information till dig. De uppgifter du lämnar är endast tillgänglig för djungelgym.tictail.com, Tictail, tictail apptjänst (nyhetsbrev syndicate, fortnox) Klarna, Stripe, paypal ( din betaltjänst) och kommer inte att delas med tredje part. Du har rätt att ta del av den information som finns om dig. Du alltid har rätt att begära djungelgym.tictail.com för att radera eller korrigera information som om dig. Genom att acceptera de djungelgym.tictail.com förhållande samtycker du till ovanstående. Om djungelgym.tictail.com eller ovanstående tjänster få intrång, stöld, hackad skall du som kund enl. GDPR bli informerad via din angivna mail om ärendets omfattning. Look by Linn har även skyldighet att rapportera intrång, stöld, hacking till Datainspektionen.

Force Majeure

Händelser utanför djungelgym.tictail.com kontroll, vilken ej skäligen är förutsebar, skall anses force majeure, vilket innebär att djungelgym.tictail.com frigörs från djungelgym.tictail.com s förpliktelser att fullgöra avtal. Exempel på sådana händelser är statliga åtgärder eller underlåtenhet, nytillkommen eller ändrad lagstiftning, konflikt, embargo, brand eller översvämning, sabotage, olyckshändelse, krig, naturkatastrofer, strejker eller brist på leverans från leverantörer. I force majeure ingår också regeringsbeslut som
påverka marknaden negativt och produkter, till exempel begränsningar, varningar, förbud, etc.Returer

Leverans

A. Leverans ska ske inom avtalad tidsperiod. Projektrelaterade produkter efter överenskommelse.

B. Levererat gods skall av beställaren omgående placeras i utrymme med normal värme och luftfuktighet så att inte produkterna tar skada.

Bygglov I många kommuner är inte ett utegym bygglovspliktigt eller anmälningspliktig. Det är dock alltid köparens skyldighet att ta reda på vad som gäller i er hemkommun då det kan finnas lokala variationer. Vi rekommenderar att ni alltid tänker över placeringen av Djungelgymmet så att ni inte stör grannar.

Produktsäkerhet

Använda inte Djungelgyms produkter om ni har någon sjukdom som kan påverka er negativt vid fysisk ansträngning. Djungelgym produkter är avsedd för tränade över 18 år. Barn ska alltid vara under uppsikt om de leker i ett djungelgym.

Gym med bla. chins dips monkey bar

Utegym säljes i delar och kan konstrueras efter egna önskemål och rådande föreskrifter SS-EN 16630:2015

Här kan du testläsa vad standarden innebär: https://www.sis.se/api/document/preview/8019624/

3 x Stolpe 310 x 12x 12 cm

1 x En dubbelstolpe med stege 310cm x 12x 70cm

1 x Stolpe 270 x 12 x 12cm

1 Stolpe 220 x 12 x 12 cm

1 x Monkeybar: 280 x 70 x 4cm; Diameter 3,2 – 3,8cm grepp

3  x Räcke/stång 150 x 3,8 x 3,8cm ; Diameter 3,6- 3,8cm grepp

2 x Barr /dips uppdelad i två  175cm x 150 x 4,8cm; Diameter 4,5 – 4,8cm grepp

Räkna bort 45 – 55 cm  under mark.

Färg: Svart pulverlackerad UV färg.

Fäste: Svart pulverlackerad UV färg.

Material: Galvaniserat stål.

Företaget Djungelgym tar inget ansvar för skador eller olyckor som uppkommer vid nyttjandet av djungelgyms produkter.

Montering

Köparen ansvarar för all montering av utrustning och att alla produkterna monteras fast på ett säkert sätt. (Se Djungelgyms instruktionsfilm för montering av utrustningen).

Det åligger köparen att kontrollera skruvar och muttrar två gånger om året. Då ska de efterspännas och smörjs in med olja för att motverka korrosion.

Garanti

Stålet som är ED-lackerat alt. grundmålat och pulverlackerat behöver inte något direkt underhåll annat än normal rengöring. Men vid eventuella skador på lacken bör skadan så snart som möjligt skyddsbehandlas och därefter täckmålas med lackfärg, helst 2-komponetlack för att motverka rost.

Uppstår fel på produkten gäller för bärande delar 2 års garanti och för övriga delar 1 års garanti vid fabrikations- och materialfel. Vandalisering eller onormalt brukande omfattas ej av garantin, ej heller normalt slitage. Ej heller för färgsläpp som kan uppkomma vid vissa infästningar.

Då varje detalj i ett Djungelgym utegyms delar är unikt tillverkade och personligt paketerad så kan det förkomma smårepor och andra små skönhetsdefekter vilka ligger utanför Djungelgyms garanti.

Om produkten ska ställas i trafik- eller havsnära miljö så rekommenderar vi varmgalavnisering som grund för att förebygga rost. Det är inga produkter vi erbjuder för stunden.

Garantin innebär att Djungelgym har skyldighet att efter eget val avhjälpa felet eller leverera ny likvärdig vara. För skador under transport, vid lossning, uppackning, inbärning, montering och utplacering samt genom olämplig behandling har Djungelgym inget ansvar.

Transportskador

Var uppmärksam att repor och skav är vanligt förekommande på utegym park 1. Var noga när du tar emot varorna. Kontrollera alltid att kartongerna är hela och oöppnade och att antalet kollin överensstämmer med vad som anges på fraktsedeln. Alla avvikelser måste du notera på chaufförens fraktsedel och därefter anmäla till transportföretaget. Vid senare anmälan tar transportföretaget inte emot skadeanmälan, och du får själv stå för kostnaderna.

Outhämtade paket Varor som ej hämtas ut av kund och kommer i retur till djungelgym inom Sverige kommer att faktureras DHL tillägg på faktiska kostnad. Vid leveranshinder står kunden för den faktiska kostnad som fraktbolaget debiterar.

Äganderätt

Förslag, skisser, konstruktioner, ritningar och övriga anbudshandlingar är Djungelgyms egendom och får inte utan särskild överenskommelse utnyttjas av beställaren eller av denne delges tredje man.

Design-, pris- och konstruktionsförändringar

Leverantören förbehåller sig rätten till pris-, design-, och konstruktionsförändringar utan föregående meddelande.