Träna hemma

  • aktivera, aktiva, barn, lek, trädgård, träna barn, vuxna, bli smidig, träna, rätt, bli yngre, mer muskler, utomhus, träning

Har du en gräsmatta och en studsmatta? Men varför inget trädgårds utegym?

 

Nyttja din egna gräsmatta med att installera ett utegym för dig och dina barn. Låt Trädgården bli ditt egna lilla aktivitetsfält. Där du och barnen kan utföra sina dagliga rörelser och aktiviteter. Jag och mina barn mår toppen av att komma ut och svinga. Vi kör olika stationsövningar och barnen anpassar sig och ökar snabbt styrka och smidighet. Djungelgym är inte bara för apor utan även för oss människor. Djungelgym är ett nytt koncept där vi vill erbjuda kunder att köpa ett eget utegym i topp kvalitet till rimliga priser.

Djungelym skapades av att jag själv satt och googlade vart man köper utegym, då jag själv älskar utomhusträning. Ett utegym som man svingar, kör uppdragningar, dips, armgång etc. Jag hittade endast dyra utegym som var för kommuner och parker, färdigmonterade gym som har för breda grepp och ger för korta rörelser, trägym. Därför tog vi saken i egna händer och skapade Djungelgym.

 

Lämna en kommentar