Vart köper jag utegym – Djungelgym

Djungelgym – Utegym och tillbehör.

Hos oss beställer du via webbutiken utegym till din trädgård eller även inomhus. Djungelgym säljer även redskap så att du kan enklare kan träna hela kroppen. Med redskap som ringar, elastiska band, Band likt TRX,

Vi kommer lägga ut på hemsidan olika tips och träningstekniker på funktionell träning. Där du kan ta nytta av elastiska band både som draghjälp och motvikt.

Djungelgam ger dig och dina barn möjlighet att träna när ni vill och när det passa er.

Daglig träning i djungelgym stärker muskler, spänst, smidighet, fokus, välmående.

Jag själv som gammal gammal gymnast och styrketränare känner nu att kroppen börja bli stel, smärta i leder, ryggvärk, smärta i muskelfästen, morgonstelhet. Med mitt gymmande så var det som jag fastnade i samma övningar dag efter dag på gymmet.  För 3 månader sedan bröt jag gym mönster och gick över helt till djungelgym. Efter enbart 3 månaders träning i  upplever jag klar förbättring på styrka uthållighet spänst och styrka. Mjuk och fin i kroppen, upplever ingen smärta i rygg och leder och muskelfästen utan bara förbättringar. Som om min kropp bad om ny funktionell träning som jag har mer nytta av. Nu efter 3 mån i djungelgym har museimassan ökat dramatiskt. Jag ser även på mina barn hur snabbt de utvecklats och att de bygger bra grund fysik.

Jag kan start rekommendera alla att köpa ett utegym – djungelgam otränad som tränad, proffs som nybörjare.

Våra gym är riktiga kvalitets gym och de bästa på den Svenska marknaden.

Även om du är nybörjare så finns åtskilliga övningar för hela kroppen. Ta hjälp av elastiska band. Eller statiska band och kör bröst,rygg,biceps, triceps, mage, ben och vader etc. Du involverar så mycket mer agonister, antagonister o synregister när du tränar i ett djungelgym jämfört med enkel styrketräning i maskiner.

Just nu är det erbjudande på utomhus gym, hemma gym hos djungelgym.

 

 

[metaslider id=”856″]

 

 

Lämna en kommentar